Dodano: 2009-07-10 09:12
Brata nie przyprowadzę bo mu się nie chciało do Wro zawitać, cymbałowi powiedziałam nawet że mu bilet kupię, ale niestety... Rodzina nawet mnie zawodzi... 
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2009-07-10 09:18
:twisted: Heheh moze i lepiej bo by sie chlopak zdeprawowal troszku przy nas..w koncu jak sie ekipa Browro spotka to jest wesolo :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-07-10 09:26
Dobrze zrozumialam, ze widzimy sie dzisiaj w zero? :twisted:
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2009-07-10 09:27
OOo Mara ożyła :D Tak dobrze zrozumialas :D
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-07-10 09:37
Hie, hie, zyje i dalej drecze :twisted: To do 20:30 8)
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2009-07-10 11:32
Astarota nie bedzie :x Niestety praca ...poza Wrockiem ehh
W kazdym razie ja powinnam sie pojawic i moze kogos nawet ze soba przyprowadze-jednego pana z DP
Dodano: 2009-07-10 11:54
| bastet666 napisał(a): |
| przyprowadze-jednego pana z DP |
Ktoś nowy :?: Bardzo fajnie :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2009-07-10 12:17
Heheh zobaczymy czy wogole bedzie mu sie chcialo ruszyc 4 litery..poki coc zekam na odpowiedz :D
Dodano: 2009-07-10 12:18
Nowicjusz wyraźnie odznacza się leniwym stylem bycia
Swój chłop :twisted:
BroWro Dodano: 2009-07-10 13:06
Taaa :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Dodano: 2009-07-10 14:24
No i wymeczylam nowego uczestnika...o ile nie zaspi i uslyszy budzik to sie pojawi..tzn razem sie pojawimy bo jestesmy ustawieni wczesniej :D
BroWro Dodano: 2009-07-10 14:30
Świeżak bedzie 
Dodano: 2009-07-11 08:44
I jak tam zyjecie po wczoraj?Di ktorej sie bawiliscie z mierzchu? :D
Dodano: 2009-07-11 12:28
Łohoho chyba do 5?
Co to się działo, mamusiu...mam oficjalnego bulwersa na swe własne poczynania tego wieczoru O.o
Ach, prawie bym zapomniała...dziś z Celinką wybieramy się do Madness na piwko malutkie ;] any chętni? ;> feel free to join
nie mamy w tej chwili neta więc piszcie na fony lub gg, bo obie mamy w telefonach
albo po prostu przyleźcie ;]
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
BroWro Dodano: 2009-07-12 08:08
Fajnie wczoraj sie gralo w Madnesiku :)
Dodano: 2009-07-12 09:15
Heheh a szkoda ze wczesniej ze wczesniej nie wiedzialam o MAdnessie wiad,odebralam po fakcie-bo tak bysmy przyszli :)A dzisiaj sie gdzies wybieracie?
BroWro Dodano: 2009-07-12 09:23
Dzisiaj nigdzie... Niedziela wszakze, do kosciola trzeba isc przecie :)
Dodano: 2009-07-12 11:48
Ja się wybrałam...na praktyki, w Głuszycy sobie siedzę do 22-go, niestety, a podobno w Wagonie jakaś impreza w przyszły piątek 
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
BroWro Dodano: 2009-07-12 11:57
Ponoc tak 
Dodano: 2009-07-12 12:07
Ano jest InDust...i szkoda ze Cie nie bedzie...a ja myslalam zeby dzisiaj powtorzyc nasz wypad..ale jak nie to nie :D To my sobie tylko z Ancientem wyjdziemy :D
Dodano: 2009-07-13 07:56
Dzięki za miłe towarzystwo :) Ma ktoś info kiedy będą fotki gdzieś wrzucone?
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2009-07-13 08:46
Ja mam info 8) do mnie zapraszam.
BroWro Dodano: 2009-07-13 16:09
Kto idzie na brona ??
Dodano: 2009-07-13 23:27
Co gdzie kiedy?
Dodano: 2009-07-14 12:05
Ja sobie spokojnie wolę doczekać do soboty 8)